vedoucí kuchař/ka
výroba technologicky náročných teplých jídel, specialit studené kuchyně nebo samostatná výroba jídel v souladu se závaznými výživovými normami, včetně dietního stravování, stanovování technolog. postupů, jejich kalkulace a kontrola, sestavování vlastních receptur, jídelních lístků, vedení a řízení personálu kuchyně, sestavování plánu směn a dovolených, k tarifnímu platu příplatek za vedení, po zkušební době osobní příplatek + další zákonné příplatky, vzdělání a praxe v oboru, znalost PC, zkušenosti s vedením kolektivu výhodou, životopis do 24.3.2024
Informace o pozici
Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace
Zlínský kraj-Uherské Hradiště
(Úřad práce ČR)
- Obor:Gastronomie a pohostinství
- Požadované vzdělání:Středoškolské bez maturity
- Typ pracovního poměru:Plný úvazek