KUCHAŘ/KUCHAŘKA
z:30/10/2023 a:15/11/2023
Výhodou:
- praxe ve stravování bufetovou formou.
Náplň práce:
- spolupráce při objednávání, přejímce
- přezkušování, skladování a konzervace zboží
- spolupráce při sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů
- přijímání kuchyňských objednávek
- volba vhodného technologického postupu pro přípravu pokrmů
- příprava a úprava produktů a pokrmů
- zpracování a úprava polotovarů
- ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení
- výdej jídel
- organizování a řízení práce pomocných sil
- provádění hygienicko-sanitační činnosti v kuchyňském provozu.
Nabízíme:
- stravné, telefonní paušál.
Kontakt emailem.
Informace o pozici
Slezské uzeniny, s.r.o.
Moravskoslezský kraj-Frýdek-Místek
(Úřad práce ČR)
- Obor:Gastronomie a pohostinství
- Požadované vzdělání:Středoškolské bez maturity
- Typ pracovního poměru:Plný úvazek